• Welkom op onze website!     • Bestel online kleingerei en budgetline apparatuur     • Prijzen "A merk" apparatuur op aanvraag. Kijk in onze aanbiedingen!    
ALTO SHAAM WARMHOUDLADE 1 LADE 1/1 GN HOLDING 500 1D
ALTO SHAAM WARMHOUDLADE 1 LADE 1/1 GN HOLDING 500 1D

Alto shaam
Sinds 1968 toen Alto shaam voor het eerst de “Halo Heat” introduceerde hebben duizenden horecaorganisaties over de hele wereld dit concept voor zowel braden als warmhouden van vlees op de juiste temperatuur, enthousiast verwelkomd. Alto Shaam’s “Halo Heat” bereikt opmerkelijke gelijkmatige temperaturen voor het braden en warmhouden door een gepatenteerde thermisch bestuurde lage spanningskabel welke in de wanden van het apparaat is gewikkeld. Het principe van gelijke warmteverdeling is op de grootst mogelijke wijze toegepast in de complete serie van warmhoudlades, warmhoudkasten, banketwagens, en cook- & hold ovens. In altoshaam cook and hold ovens zitten geen ventilatoren. Er vind geen luchtverplaatsing plaats. Toch is men in staat om de warmte in het product te krijgen....het geheim van de Smit.

Met Alto shaam geen stress meer in de keuken! Het grote voordeel is dat producten bereid kunnen worden (voordat de drukte begint) en uren kunnen worden bewaard zonder dat de kwaliteit verloren gaat!! De chef in de keuken kan zich bezighouden met andere bereidingen, terwijl zijn kwaliteitskeurmerk gewaarborgd is.

 Alto-Shaam warmhoudlade 500 D

Alto Shaam 500-D-serie zijn lade warmers met een verschil.  Echt veelzijdig, deze laden zal een toevoeging zijn aan uw restaurant. Halo Heat is een gecontroleerde, uniforme warmtebron. Het resultaat is dat uw product niet uitdroogt en uren warmgehouden kan worden zonder kwaliteitsverlies. Productvocht wordt vastgehouden, zonder toevoeging van water

Producten zoals vlees, vis, groenten, aardappelen, broodjes, enz. kunnen voor enkele uren warm gehouden worden zonder verlies van kwaliteit. 

De temperatuur kan worden ingesteld 16 °C tot 93 °C. In de bijgeleverde gebruiksaanwijzigen vindt u de advies bewaar temperaturen voor de verschilende producten.

 

 Technische gegevens:

Type                                                  : 500 D
Aansluiting                                          : 230 V, 1 kW
Uitwendige afmetingen(B*D*H)             : 618 x  625 x 298 mm
Gewicht                                              : 32 kg netto, bruto 41 kg
Product capaciteit                                : 9 Kg

 
artikelnummer: A25500-1d
 

 

Wij ontwerpen in 3D.

 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.


 

Foto-realistische afbeelding.

 

 

Deel plattegrond in 2D.

Mussana slagroomapparaatAnimo KoffiezetapparatuurRieberHoshizaki ijsblokjesmachineGiorikGram koelwerkbankenOlisKuppersbuschAfinox koelingAlto ShaamVeld koelingLiebherr koelingMareno drop inBlancoMobile ContainingSchulthess wasmachine drogerHenkelman vacumeermachine