• Welkom op onze website!     • Bestel online kleingerei en budgetline apparatuur     • Prijzen "A merk" apparatuur op aanvraag. Kijk in onze aanbiedingen!    
Frituur Kuppersbusch 2-pans elektrisch OEF224
Frituur Kuppersbusch 2-pans elektrisch OEF224

COMBI-LINE Elektro-Friteuse

 

Fabrikaat:                        Kuppersbusch 

Type:                                OEF 224

Buitenafmetingen:        600 x 750 x 900 mm

Aansluitwaarde:            18,0 kW, 400 V 3N AC 50 Hz

 

Frame,dragende delen en schroefverbindingen alsmede de bodem, zijpanelen en wanden van het apparaat geheel vervaardigd uit CrNiSt 1.4301.

Vrijstaand apparaat met frame, zodanig vervaardig dat er sprake is van een zelfdragend frame. Driezijdig gesloten en aan het frame gelast.

Dekplaat aan de achterzijde is zodanig geconstrueerd dat er sprake is van een 20mm hoge opstaande rand. Aan drie zijden 50mm afgekant. Bedieningspaneel zodanig geconstrueerd dat er sprake is van een neiging van 14°-Neigung t.o.v. de gebruiker. De terugval beschermt daardoor de bedieningsknoppen omdat ze onder de de bovenplaat terugvallen. Ergonomisch gunstige bedieningsknoppen tonen de ingestelde waarden die duidelijk af te lezen is, ook van afstand.

Oppervlakte is met een „240-Korn“ gepolijst en aansluitend met een „180-Scotchband“ nabewerkt..

Twee diepgetrokken bakken 200 x 400 mm, naadloos in het bovenblad gelast. Totale inhoud bedraagt 2 x 12,5 l (= nuttige inhoud en capaciteit van de koude zone), nuttige inhoud 2 x 6 l (= inhoud vanaf het verwarmingselelment tot aan de bovenzijde van de inhoudsaanduiding. Uitloop middels een kogelkraan 11/2“ naar beneden. Automatische uitschakeling van het apparaat bij het omhoogklappen van het verwarmingselement.  Thermostatische regeling van 100-195°C.

Vetsmeltstand door een constante reductie van de warmteopbrengst op 1/9 van de nenn-prestatie. Temperatuurbegrenzer met 2 standaard maximaalthermostaten conform VDE/IEC ingebouwd. Maximaal toelaatbare belasting tijdens gebruik 4,35 W/cm².

Open onderbouw 330 x 575 x 400 mm in Küppersbusch Hygiene standaarduitvoering (Overgang van de bodem naar de rug en zijwanden voegloos gekant).

 

Apparaat standaard van achter of van voren aan te sluiten.

De appartuur zijn voorzien van aansluitpunten, die bijvoorbeeld aan een een optimalisatieinstallatie aangesloten kunnen worden.

De apparatuur is aan de voorzijde eenvoudig toegankelijk ter vereenvoudiging van o.a. service en onderhoud. Dit t.b.v. een effecientere uitvoering van deze activiteiten.

De apparatuur is straalwaterdicht (IPX5). CE-gekeurd.

Apparatuur is voorzien van in hoogte vestelbare kunststofpoten (diameter bovendeel: 70 mm, Inschroefdeel 50 mm) of t.b.v. een opstelling op een 150 mm hoge bouwkundige sokkel.

 

Varianten/opties tegen meerprijs:

 

Toebehoren:

2 deksels

2 zeefbodems

2 friteusekorven 200 x 305 x 120mm

 

Opties:

VAR 008 Hygiene-onderbouw (H2)                   
VAR 024 Vleugeldeuren af fabriek ingebouwd. 

 

 
artikelnummer: K57OEF224
 

 

Wij ontwerpen in 3D.

 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.


 

Foto-realistische afbeelding.

 

 

Deel plattegrond in 2D.

Mussana slagroomapparaatAnimo KoffiezetapparatuurRieberHoshizaki ijsblokjesmachineGiorikGram koelwerkbankenOlisKuppersbuschAfinox koelingAlto ShaamVeld koelingLiebherr koelingMareno drop inBlancoMobile ContainingSchulthess wasmachine drogerHenkelman vacumeermachine