• Welkom op onze website!     • Bestel online kleingerei en budgetline apparatuur     • Prijzen "A merk" apparatuur op aanvraag. Kijk in onze aanbiedingen!    
STEAMER RATIONAL CM61 E COMBIMASTER
STEAMER RATIONAL CM61 E COMBIMASTER
 
Klik hier voor de beste prijs. 

Rational Combimaster, type CM 61 E

 
Technische gegevens en aansluitwaarden
Elektrisch, 6 x 1/1 GN
Afm.: 847 x 771 x 757mm (bxdxh)
Elektrisch vermogen: 400 V - 10.0 kW; afzekering 3 x 16A
Gas vermogen: n.v.t
Gewicht: 99.0 kg
Waterafvoer: R 3/4"
Waterdruk: 150 tot 600kPa of 0,15 tot 0,6 MPa
Waterafvoer: DN 50
 Omschrijving

 

Afmetingen: 847x771x757 mm (bxdxh)


Inhoud 530x325 mm. (bxd) cap. 30 / 80 couverts per dag

RATIONAL CombiMaster - Grenzeloze veelzijdigheid in koken
Met de CombiMaster is dagelijkse routine in de keuken voor u geen probleem. Met de vijf bereidingstechnieken hete lucht, stoom, combi, vario-stoom en Finishing® beschikt u over de grenzeloze veelzijdigheid van de RATIONAL CombiMaster. Bakken, braden, grillen, stomen, stoven, blancheren, pocheren en nog veel meer, alles in één apparaat.
De CombiMaster vervangt of ontlast op een minimaal oppervlak 40 - 50% van alle traditionele kookgerei zoals heteluchtovens, fornuizen, ketels, stomers, friteuses, potten en pannen. Vergeleken met traditionele combi-steamers gaat de bereiding bij alle CombiMasters tot 15% sneller.
Dat bespaart tijd maar ook geld.
Zelfs bij het gelijktijdig bereiden van zeer uiteenlopende gerechten is er geen sprake van het overheersen van smaken. Vitaminen, mineralen en voedingsstoffen blijven behouden. De uitstekende, constant hoge kwaliteit van het eten overtuigt elke dag weer.

Stomen bij 100°C
De bereidingstechniek stomen is ideaal voor het blancheren, koken, stomen, laten trekken en wellen van gerechten. De hoogwaardige steamer produceert voortdurend hygiënische verse stoom - en dat bij extreem korte opwarmtijden. De constante ovenruimtetemperatuur en de maximaal mogelijke dampverzadiging garanderen een gelijkmatig en zeer produktvriendelijk bereidingsproces. De aantrekkelijke kleur, stevigheid en het behoud van belangrijke voedingsstoffen zijn zodoende gegarandeerd. Zelfs bij het gelijktijdig bereiden van uiteenlopende gerechten is er geen sprake van het overheersen van bepaalde smaken.

Hete lucht 30°C - 300°C
Hete lucht is zeer geschikt voor braden, grillen, gratineren of bakken. Malse filets, krokante koteletjes maar ook luchtig gebak bereidt u met een gelijkmatigheid die de grenzen verlegt. Daarbij hebt u met het temperatuurbereik tot 300°C de nodige reserves, met name ook voor de bereiding van diepvries convenience-produkten.

Combi stomen 30°C - 300°C
De combinatie van stoom en hete lucht voorkomt het uitdrogen van de gerechten, minimaliseert het gewichtsverlies en zorgt tegelijkertijd voor een gelijkmatig bruin korstje. Ten opzichte van traditionele bereidingsmethoden haalt u tot 50% minder braadverliezen en dat bij aanzienlijk kortere bereidingstijden. De combinatie van stoom en hete lucht gebruikt u voor braden, smoren, stoven en glaceren. Tot 130°C wordt ook hardkokende groente zoals bijvoorbeeld worteltjes onder druk gestoomd.

Vario-stomen 30°C tot 90°C
Slow cooking onder de 100°C met maximale dampverzadiging. Zo lukken zelfs de zeer gevoelige gerechten als crème, caramel, groente, de verfijndere vissoorten of mousselines zonder enige moeite, ook in grote hoeveelheden. De ovenruimtetemperatuur wordt op de graad nauwkeurig constant gehouden, belangrijk voor een perfecte kwaliteit van de gerechten, het behoud van de typische eigen smaak en de uitstekende consistentie. Vario-stomen is de bereidingstechniek voor pocheren, pruttelen, blancheren, maar ook vacuumbereiding.

Finishing® - functie
Het is tegenwoordig gebruikelijk om gerechten warm te houden. Dat leidt vaak tot kwaliteitsverlies; het ongewenste slap en taai worden van het eten is het onvermijdbare gevolg. Finishing® met de CombiMaster maakt definitief een einde aan het warm houden van gerechten. Of het nu gaat om 1, 5, 20 of een paar duizend couverts, dankzij Finishing® worden de gerechten zonder stress en hectiek perfect bereid.
U begint met de mise-en-place van alle benodigde gerechten als het u uitkomt. Kort voor het uitserveren maakt de uitgekiende Finishing® in de CombiMaster de gerechten exact af.

Kernthermometer
Bereid uw gerechten precies goed. Dankzij het gebruik van de kern

Klik hier voor de beste prijs. 
 
artikelnummer: R10CM61E
 

 

Wij ontwerpen in 3D.

 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.


 

Foto-realistische afbeelding.

 

 

Deel plattegrond in 2D.

Mussana slagroomapparaatAnimo KoffiezetapparatuurRieberHoshizaki ijsblokjesmachineGiorikGram koelwerkbankenOlisKuppersbuschAfinox koelingAlto ShaamVeld koelingLiebherr koelingMareno drop inBlancoMobile ContainingSchulthess wasmachine drogerHenkelman vacumeermachine