• Welkom op onze website!     • Bestel online kleingerei en budgetline apparatuur     • Prijzen "A merk" apparatuur op aanvraag. Kijk in onze aanbiedingen!    
STEAMER RATIONAL SCC 101 G
STEAMER RATIONAL SCC 101 G

 Klik hier voor de beste prijs. 

Rational Selfcooking Center / gas, type SCC 101 G

 
Technische gegevens en aansluitwaarden
Gas, 10 x 1/1 GN
Afm.: 847x771x1057 mm (bxdxh)
Elektrisch vermogen: 230 V - 0.4 kW; afzekering 16A
Gas vermogen: 21.5 - 23.0 kW
Gewicht: 154.5 kg
Waterafvoer: R 3/4"
Waterdruk: 150 tot 600kPa of 0,15 tot 0,6 MPa
Waterafvoer: DN 50
 Omschrijving

 

Capaciteit: 10 x 1/1 GN

Inhoud 530x325 mm. (bxd) cap. 80 / 150 couverts per dag

SelfCooking Center® - vanaf nu is alles anders

U kiest alleen nog wat u wilt maken en hoe het moet worden, eenvoudig met een druk op de knop. Klaar.

Traditioneel in te voeren gegevens zoals temperatuur, tijd en vochtigheid of ingewikkeld programmeren, voortdurend controleren en vele routinewerkjes vervallen volledig.

Dat is in deze vorm absoluut nieuw!

SelfCooking Control® SCC herkent zelfstandig de specifieke eisen van een product, de omvang van het te bereiden product en de gevulde hoeveelheid. De bereidingstijd, de temperatuur en het ideale ovenklimaat worden met inachtnemeing van het door u gewenste resultaat individueel berekend en voorturend aangepast. De resterende bereidingstijd wordt weergegeven

3600 keer per uur controleert en optimaliseert SelfCooking Control® SCC uiterst nauwkerig het bereidinsproces. Het door u gewenste resultaat wordt exact bereikt - ook 's nachts, en zo vaak u wilt.

Hoe slimmer de techniek, des te eenvoudiger de bediening

Vlees om van te dromen

Vlees is een dure, zeer hoogwaardige grondstof. Elk stuk vlees behoeft een heel bijzondere individuele behandeling om er het beste uit te halen. Daar komt bij dat vlees op heel verschillende manieren kan worden klaargemaakt.

Van gekookt vlees via gebraad zoals roastbeef, lamsbout en braadvlees tot aan een malse steak - alles lukt dankzij SelfCooking Center® volautomatisch. Betrouwbaar, steeds weer opnieuw - ook 's nachts.

Opeens gaat alles bijna vanzelf

U bepaalt alleen nog de gewenste bruiningsgraad van "licht" tot "donker" en hoe gaar het vlees moet worden van "rood" tot "doorbakken" en klaar is Kees!

RATIONAL SelfCooking Center® - eenvoudig grenzeloos

Met het SelfCooking Center® is de dagelijkse routine in de keuken voor u geen probleem: Bakken, braden, grillen, stomen, stoven, blancheren, pocheren en nog veel meer, alles in één apparaat.

Vergeleken met de traditionele combi-steamer gaat de bereiding in het SelfCooking Center® tot 15% sneller. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook geld.

Zelfs bij het gelijktijdig vullen met de meest uiteenlopende gerechten is er geen sprake van het overheersen van smaken. Vitaminen, mineralen en voedingsstoffen blijven behouden.

Het SelfCooking Center® vervangt of ontlast op een minimaal oppervlak 40-50% van alle traditionele kookgerei zoals heteluchtovens, fornuizen, ketels, stomers, friteuses, potten en pannen.

SelfCooking Control® SCC benut voor u bij elk bereidingsproces volautomatisch alle technische mogelijkheden van het SelfCooking Center®. U krijgt zodoende steeds de volle waar voor uw geld.

Kostbare gebruikersscholingen worden simpelweg overbodig. Zelfs invalkrachten bedienen het SelfCooking Center® zonder problemen.

  • Bereiden in vochtige hitte van 30°C - 130°C
  • Bereiden in droge hitte van 30°C - 300°C
  • Bereiden in de combinatie van vochtige hitte en droge hitte van 30°C - 130°C


ClimaPlus Control®: De gepatenteerde meet- en regelcentrale regelt volgens uw instellingen op de procent nauwkeurig het voor het betreffende gerecht specifieke klimaat voor knapperige korstjes, een krokante paneerlaag en een maximale malsheid.

5 luchtsnelheden:Optimale aanpassing van de luchtsnelheid. Ook aan de gevoelige produkten zoals soufflées, soesjes, eclairs of bijv. aan biscuit.

Programmeren van speciale bereidingsprocessen: Zich steeds weer herhalende bereidingsprocessen kunnen hiermee in een handomdraai in het geheugen worden opgeslagen

 

Klik hier voor de beste prijs

 
artikelnummer: R10SCC101G
 

 

Wij ontwerpen in 3D.

 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.


 

Foto-realistische afbeelding.

 

 

Deel plattegrond in 2D.

Mussana slagroomapparaatAnimo KoffiezetapparatuurRieberHoshizaki ijsblokjesmachineGiorikGram koelwerkbankenOlisKuppersbuschAfinox koelingAlto ShaamVeld koelingLiebherr koelingMareno drop inBlancoMobile ContainingSchulthess wasmachine drogerHenkelman vacumeermachine