Beschrijving
Combi-steamer Rational iCombi Pro 20-1/1
Op 20 niveau’s tegelijk grillen, braden, bakken, stomen, stoven, blancheren, pocheren of frituren zonder vet. Met de nieuwe functie iProductionManager combineert u met het grootste gemak verschillende beladingen tegelijk wanneer mogelijk en na elkaar wanneer het kooksysteem moet overstappen van proces. Bijvoorbeeld van hete lucht naar stomen of juist van stomen naar een combinatie van beide.
De iCombi Pro is uitgerust met veel intelligente sensoren die voor een perfect resultaat zorgen, iedere keer weer en altijd hetzelfde resultaat. En toch even tussentijds de deur openen of belading toevoegen? Na het sluiten van de deur hervat de iCombi Pro de bereiding en past vocht, temperatuur en tijd vanzelf aan.
Kookprocessen:
• Koken, stomen, stoven, pocheren
• Fornuis functies: bakken, grillen, braden
• Oven functies: bakken, afbakken
• Frituren zonder olie
• Rijzen (in een vochtig klimaat)
• Finishing®
• Sous vide bereidingen
• Roken (i.c.m. de optionele VarioSmoker®)
Capaciteit:
• 20 niveau`s voor de 1/1 GN-toebehoren, in de lengte in te schuiven
• Verrijdbaar ovenrek met 65 mm inschuifafstand en tandemstuurwielen
• Handgreephouder voor verrijdbaar ovenrek
• Grote keuze uit toebehoren voor verschillende bereidingsmethoden zoals grillen, stoven of bakken.
• Voor gebruik met de 1/1, 1/2, 2/3 en 1/3 GN-toebehoren
• Stomen 30°C – 130°C
• Hete lucht 30°C – 300°C
• Combinatie van stoom en hete lucht 30° – 300°C
Bereidingsfuncties:
• Krachtige stoomgenerator voor optimale stoomproductie, ook bij temperaturen lager dan 100°C
• PowerSteam-functie: verhoogde stoomproductie te selecteren voor Aziatische bereidingen
• Geïntegreerde, onderhoudsvrije vetafscheiding zonder extra vetfilter
• Cool-downfunctie voor snel afkoelen van de ovenruimte met een selecteerbaar, extra snelle koeling door waterinspuiting
• Kerntemperatuursensor met 6 meetpunten en automatische foutcorrectie bij verkeerd plaatsen
• Optimale positoneerhulp voor zachte of zeer kleine etenswaren (toebehoren)
• Delta-T-bereiding voor bijzonder efficiente bereiding van gerechten met minimaal kookverlies
• Exact stomen, waterhoeveelheid instelbaar in 4 stappen binnen het temperatuurbereik van 30 °C – 260 °C voor hete lucht of combinatie van stoom en hete lucht
• Geïntegreerde handdouche met automatisch terugtreksysteem en schakelbare functie van sproeistand naar enkele straal.
• Energiebesparende, duurzame ledverlichting in de ovenruimte met hoge kleurweergave voor het snel herkennen van de toestand van de te bereiden etenswaren
Afmeting: 877 x 913 x 1807 mm (bxdxh)
Op zoek naar een andere combi-steamer of heteluchtoven?